חלל קריאטיבי

מעצבת הפנים שלומית זלדמן המתמחה בעיצוב חללים מסחריים הפכה את משרד הפרסום TRUE, לשעבר ברזני –לוי, הממוקם ברמת החייל לחלל עבודה מעוצב. 500 מ"ר של חללים ששופצו מן היסוד, עוצבו ותוכננו בקפידה רבה תוך שימת דגש ככל האפשר של תהליכי העבודה והקשר בין המחלקות השונות, על מנת ליצור חיבור נכון לסביבת העבודה, נוחות ומתן פרטיות לעובד בין אם מדובר בחדר סגור או חלל פתוח.

מדובר במשרדים בעלי קונספט ייחודי המאפיין את המשרד ואנשיו ונותן ביטוי לצורת העבודה הייחודית והמחשבה היצירתית שלו.

 

התאורה בכניסה מדמה תאורת רחוב, ומאירה את עבודות הגרפיקה כיצירות אמנות. משרדי חברת פרסום TRUE, עיצוב פנים שלומית זלדמן, צילום: צלם: עמית גושר, מפקח: עומר וייץ

 

משרדי חברת פרסום TRUE, עיצוב פנים שלומית זלדמן, צילום: צלם: עמית גושר, מפקח: עומר וייץ

 

קיר העלייה למשרדים חופה בקורות עץ שחלקן הוחלפו בזכוכית שמאפשרת הצצה מלמעלה למטה ולהיפך ומרמזת על המתרחש, ואף מאפשרת לצפות מלמעלה על אזור הכניסה ולקבל הצצה אל הרחוב מזווית אחרת.

 

קיר העלייה למשרדים, עיצוב פנים שלומית זלדמן, צילום: צלם: עמית גושר

 

החשיבה התכנונית הרחבה של שלומית עם בעלי ועובדי המשרד, הובילה אותה לשלב באופן פעיל את עובדי המשרד בתהליך העיצוב של המשרדים החדשים והביאו לידי ביטוי את היצירתיות שלהם על קירות המשרדים בקומת הכניסה כאשר עוטרו בגרפיקות ייחודיות בעיצובם.

 

חלל הכניסה למשרדי החברה כמו כניסה לרחוב TRUE שעצם הכניסה אליו מעבירה אותך לחוויה של עולם אחר, עיצוב פנים שלומית זלדמן, צילום: צלם: עמית גושר

 

חלל הכניסה למשרדי החברה הינו חלל מעבר מרחוב ראול וולנברג, לרחוב של TRUE, רחוב שעצם הכניסה אליו מעבירה אותך לחוויה של עולם אחר, המוביל לקומת המשרד העליונה, בה מתבצע כל הקסם: מחדר הישיבות שתוכנן כקפסולה שונה מכל החללים האחרים, מנותק מהתקרה ומנותק תכנונית מהמשרדים שלידו. חלל קריאייטיב ציבורי, המדמה מגרש משחקים, מקום שבו הדמיון והיצירתיות יכולים לבוא לידי ביטוי.

 

תחושה של טבע בלב מרפסת תל אביבית, עיצוב פנים שלומית זלדמן, צילום: צלם: עמית גושר

 

מחלל הכניסה ניתן לצאת למרפסת שמש רחבה, על מנת לאפשר לעובדים להרגיש ניתוק לרגע, קרבה לטבע, גם בלי שיצטרכו לעלות על מטוס. המרפסת מחופה בדק טבעי ומשולבת עם אלמנטים המתחברים לתחושה של טבע בלב מרפסת תל אביבית.

 

עיצוב פנים שלומית זלדמן, צילום: צלם: עמית גושר

 

התאורה בכניסה מדמה תאורת רחוב, אינה משתלטת על החלל ועוזרת לתחושת האווירה השונה בכניסה למקום. מעבר לכך נעשה שימוש בתאורה שמאירה את עבודות הגרפיקה כיצירות אמנות. בקומת הכניסה הגרפיטי הוא בעצם ציור רחוב. רחוב אחר שביחד עם התאורה, העמוד הירוק וריצוף האספלט, אמור לגרום למי שנכנס למשרדים להרגיש שהוא נכנס ל״רחוב אחר״, משהו מוכר אבל לא מוכר, שונה וייחודי.

 

 

 

 

המסדרון שבו ה"טייטלים" מתערבבים עם תמונות סוריאליסטיות ועד השירותים שמרגישים שנכנסת לחדר מכונות של צוללת.

״קוביית״ חדר הישיבות, המנותקת מהתקרה הודגשה באמצעות תאורה עילית שממחישה את היות הקופסה ישות נפרדת משאר המשרדים.

 

מחדר הישיבות שתוכנן כקפסולה שונה מכל החללים האחרים, עיצוב פנים שלומית זלדמן, צילום: צלם: עמית גושר

 

עיצוב פנים שלומית זלדמן, צילום: צלם: עמית גושר

 

עיצוב פנים שלומית זלדמן, צילום: צלם: עמית גושר

 

עיצוב פנים שלומית זלדמן, צילום: צלם: עמית גושר

 

עיצוב פנים שלומית זלדמן, צילום: צלם: עמית גושר

 

עיצוב פנים שלומית זלדמן, צילום: צלם: עמית גושר

 

עיצוב פנים שלומית זלדמן, צילום: צלם: עמית גושר

 

עיצוב פנים שלומית זלדמן, צילום: צלם: עמית גושר

 

עיצוב פנים שלומית זלדמן, צילום: צלם: עמית גושר

 

עיצוב פנים שלומית זלדמן, צילום: צלם: עמית גושר

Google+PinterestFacebookTwitterWhatsAppLinkedIn

יצירת קשר

שלומית זלדמן עיצוב פנים

טלפון: 054-4321607

שלח מייל

shlomit@szdesign.co.il

קטגוריות נוספות באתר

אולי יעניין אותך גם?

משטח נצחי
Lapitec
גינה ורטיקלית ירוקה
ריצ'ארד - קירות ירוקים
יצירות תאורה פסוליות
Aqua Creations
עולים על נחושת
רולמט מבית גולמט
פורצלן פיאנדרה
סטון בוטיק

הירשמו לניוזלטר שלנו

רוצה להתעדכן בכל מה שחדש, מיוחד ומלהיב בעיצוב ואדריכלות? הירשם כאן

חפש באתר

כל הזכויות שמורות ל GRIDI. גל שני קשרי אדריכלים Studio Shlomit Toledo SM design