מעצבת הפנים אריאלה עזריה ברקוביץ נבחרה להוביל את תכניות העיצוב של ערוץ A+ Deco.
אריאלה עזריה ברקוביץ, צילום Ovlac
מעצבת הפנים אריאלה עזריה ברקוביץ לאחת ממעצבות הפנים הבולטות, שטביעת ידה הייחודית בתכנון ובעיצוב בתי יוקרה מוכרת לרבים ועתה, ממש בעוד מספר ימים היא הולכת לזכות בהכרה בינלאומית לה היא כ"כ ראויה.
אריאלה עזריה ברקוביץ, צילום אלעד גונן
לאחרונה היא קיבלה חיזוק משמעותי לפועלה כשנבחרה להוביל תוכניות עיצוב של ערוץ A +הפועל במסגרת annatel שמשודר כאן בישראל באפיק 13 .בתכניות החדשות הפונות ליהודים תושבי צרפת ולמאות אלפי הצרפתים שחיים בישראל, תוביל עזריה- ברקוביץ פרויקטי מייקאובר ותשתתף בפאנלים מקצועיים בהם תעניק טיפים בעיצוב. הראשונה שבהן תעלה לאוויר כבר ביום רביעי הקרוב (9.9.2020).
אריאלה עזריה ברקוביץ, צילום אלעד גונן
Ovlac צילום
ברקוביץ-בת טיפוחיו של אדריכל העל הצרפתי ג'ק גרסיה (Jacques Garcia)– עלתה ארצה לפני כשני עשורים והפכה למעצבת מובילה בקרב תושבי החוץ והאלפיון העליון. מי שאחראי על ליהוקה לתכניות הערוץ הוא לא אחר ממפיק העל הצרפתי סטפן קאלבו ((Stéphane Calvo שאמון בעשורים האחרונים על כמה מהפרויקטים הטלוויזיוניים הגדולים בצרפת. לאנשי התעשיה בישראל הוא מוכר כאחד ממקימי ערוץ I24 News.
אריאלה עזריה ברקוביץ, צילום אלעד גונן
אריאלה עזריה ברקוביץ, צילום אלעד גונן
אריאלה עזריה ברקוביץ, צילום אלעד גונן